Onze medewerkers

Over Meijboom

Meijboom Makelaardij is in 2022 opgericht door - Register Makelaar - Eric Meijboom met ondersteuning van Margriet Meijboom. Een klein kantoor met een persoonlijke en professionele aanpak met aandacht voor onze cliënten en korte communicatielijnen. Een aantal kernwoorden die veelal terugkomen in de feedback van onze cliënten zijn: gedreven, fanatiek, helder, daadkrachtig, flexibel doch planmatig, vakkundig en uitstekend bereikbaar.

Eric is geboren en deels opgegroeid nabij Parijs en vervolgens komen wonen in en rond Den Haag. Na het afronden van de opleiding HBO Vastgoed en het behalen van het officiële Makelaarsdiploma begon Eric in 2002 in de makelaardij en is hij werkzaam geweest bij verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in Den Haag, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg.
De internationale achtergrond in combinatie met ruime ervaring in geheel Haaglanden, van starterswoning tot luxe villa, met gesprekspartners en cliënten met verschillende nationaliteiten en in uiteenlopende prijsklassen zorgen dat u bij ons in goede handen bent.

Neem contact op

Uitgelicht